Infuzja Piwo - plantator dodał podczas fermentacji trzy rodzaje mięty i nektar z żółtych owoców cytrusowych. W efekcie osoby oceniające kawę jednogłośnie stwierdzili, że swoim profilem nawiązuje do chmielu. Stąd nazywamy tę kawę infuzją piwo.
Infuzja Liczi - profil o niskiej kwasowości, jedwabny, o niskim body z wyraźnie wyczuwalnym liczi w smaku i zapachu. Od gorącego naparu po chłodny sensoryka krąży wyłącznie wokół tego owocu z pojawiającą się białą czekoladą po lekkim ostygnięciu.
Infuzja Nektar Citrullus - plantator stworzył własną nazwę na technikę fermentacji, tworząc nektar z arbuza oraz żółtych i pomarańczowych słodkich owoców. Kompletna na wielu poziomach z właściwą nazwą nektaru owocowego. Każdy odnajdzie inne skojarzenia przez to jakie owoce pamięta z dzieciństwa.