Absolutnie unikalna sprawa. Pomysłodawca Buenas Buenas - Łukasz - prowadzi kameralne brewing experience, czyli podstawy parzenia kawy metodami alternatywnymi: chemex, drip, aeropress i french press oraz ćwiczenie sensoryczne, które pozwoli Ci nawet po zapachu odróżnić kawę pospolitą od specialty.
Nie potrzebujesz doświadczenia - wszystkiego nauczymy Cię od podstaw. Wiedza, którą przekazujemy nabyliśmy w Akademii Kawy w Bogocie.
Gdzie: Rayskiego 18 w naszej palarnio-kawiarni (Szczecin).
Ile trwa kurs: od trzech do czterech godzin.
Kiedy: wtorek-czwartek po połduniu. Termin ustalamy telefonicznie indywidualnie.
Ile osób: w każdych zajęciach uczestniczą maksymalnie 3 osoby. Dzięki temu przyswajanie wiedzy jest naprawdę szybkie!
Kup produkt i skontaktujemy się z Tobą w sprawie terminu.