Absolutnie unikalna sprawa. Pomysłodawca Buenas Buenas - Łukasz - prowadzi kameralne brewing experience, czyli podstawy parzenia kawy metodami alternatywnymi: chemex, drip, aeropress i french press oraz ćwiczenie sensoryczne, które pozwoli Ci nawet po zapachu odróżnić kawę pospolitą od specialty.

Nie potrzebujesz doświadczenia - wszystkiego nauczymy Cię od podstaw. Wiedza, którą przekazujemy nabyliśmy w Akademii Kawy w Bogocie.

 

Gdzie: Rayskiego 18 w naszej palarnio-kawiarni (Szczecin).

Ile trwa kurs: od trzech do czterech godzin.

Kiedy: wtorek-czwartek po połduniu. Termin ustalamy telefonicznie indywidualnie.

Ile osób: w każdych zajęciach uczestniczą maksymalnie 3 osoby. Dzięki temu przyswajanie wiedzy jest naprawdę szybkie! 

Kup produkt i skontaktujemy się z Tobą w sprawie terminu.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: