1. Brazylia Chocolate Recipe
Odmiana: red catui. Obróbka: natural. Profil: czekolada, orzech, delikatna kwiatowość. Pochodzenie: Brazylia, region Santos.
2. Brazylia Morning Blend
Odmiana: red catui. Obróbka: natural. Profil: kwiatowość, orzech, czekolada. Pochodzenie: Brazylia, region Santos. Odmiana: sarchimor, caturra, catucai. Obróbka: myta. Profil: płatki śniadaniowe, cytrus, karmel. Pochodzenie: Ekwador, Loja.
3. Kolumbia - Buenas Buenas
Odmiana: colombia. Obróbka: myta. Profil: goździk, cynamon, dojrzałe owoce cytrusowe. Pochodzenie: Kolumbia, Norte de Santander.
4. Ekwador - Galapagos
Odmiana: sarchimor, caturra, catucai. Obróbka: myta. Profil: płatki śniadaniowe, cytrus, karmel. Pochodzenie: Ekwador, Loja.